Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mohelničtí hasiči Jednotkou roku 2014

V důstojných prostorách Městského divadla v Brně proběhlo dne 13.11.2014 slavnostní vyhlášení ankety Dobrovolní hasiči roku 2014. Večerem provázela herečka Jana Musilová a známý bavič, herec a moderátor Petr Rychlý. Programu se zúčastnili zástupci jak profesionálních, tak i dobrovolných hasičů včetně zástupců státních institucí. Vyhlašování bylo zpestřeno kulturním vystoupením skupiny Support Lesbiens, zpěvaček Ilony Csákové a Ewy Farné, zpěváků Marka Ztraceného a Jiřího Zonygy nebo známého baviče Lukáše Pavláska.

Mohelničtí hasiči byli v kategorii jednotek oceněni 1. místem v oblasti Sever Moravy a stali se tak jednotkou roku 2014 za zásah na záchranu dvou zasypaných dělníků po zborcení konstrukcí na stavbě v Mohelnici z dubna tohoto roku.  Je to uznání nejen směně „A“, která na místě zasahovala, ale celé jednotce za její celoroční zásahy a činnost při pomoci občanům při záchraně životů a majetku.

Tímto děkujeme za podporu všem, bez kterých by jednotka nefungovala na takové úrovni, na kterou jsou občané Mohelnice a okolí zvyklí, a zejména těm, kteří pro nás v této anketě hlasovali poté, co nás do finále posunula odborná porota. Je to také ocenění rodinám a blízkým za podporu samotných hasičů, kteří kvalitně a rychle vykonávají tuto nelehkou práci. Děkujeme!

(RB)(PH)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář